Karma Chameleon..

Det blev inte mycket jobb igår inte det! Fick feber igen, så jag gick hem vid 2 tiden.. så det blidde ingen bio :( men vi får ta det en annan gång! Just nu är jag i Malmö.. ska hem till mamma snart.. Lika bra när man är lite dålig. Får väl se hur det blir med pappsen ikväll.. Om man orkar, jag hoppas på det! Jag har ju inte träffat honom på nästan ett ÅR! Heelt sjukt..


Men men.. Ska väl ta och slänga i mig nått att äta och sen klä på mig och draaa..


Puss puss..





Jobb, jobb och åter jobb..

Sitter just där, på jobbet just nu.. sitter på utgående.. Bläää! har målat mina naglar :) Svarta.. tog av mina naglar igår. Dom började lossna så jag pallade inte mer.. Hah!


Imorgon ska vi åka och titta på pappsen :D Det ska bli mycket nice! han spelar ju på Ekebooo.. Hoppas bara han pröjsar inträdet ;)

ikväll blir det bio, med min man hans jobbarkompis Johan och hans fjälla Klara :) det blir nog väldans trevligt! det brukar bli det varje gång man är med dom..
Sen vet jag inte om det blir mat innan eller nått. Får see..

Men nu har jag inte så mycket mer på hjärtat! Skriver kanske sen igen innan jag drar heem..

Puss puss 


By the way: Min arm gör ooooont.. :(




Skit!

Jag skrev preis värsta inlägget.. eller ja ganska långt iaf! och sen kom jag åt avstängningsknappen såklart på datan!

och jag orkar inte skriva allt igen! Men jag ska göra en lång historia kort.

Var och fixade min tattoo idag, men gjorde inte klart hela. Det blödde för mycket :( Och eftersom jag är as blek så fastnade inte färgen så bra! Så den måste köras en gång till + göra klart allt det andra med :)


Nu orkar jag inte skriva mer eftersom allt blev fuked up!



                                                                                                        
     

Nu                                                                                                                                       Innan


Jaha.. då var det dags!

Att äntligen få göra klart min arm :) Det ska bli såååå nice. Klockan 2 sker det by the way.
Var hos optikern igår.. och det gick som jag hade trott. Glasögon på heltid! Har ju ett brytningsfel på ena ögan men nu har jag även fått tillbaka min närsynthet.. så hade jag inte haft den hade jag inte heller behövt ha glasögon på fulltime! Men det gör inte mig så värst mycket faktist! Gillar ju mina glajjer + att dom är snygga ;) Men jag behöber ju inte ha dom när jag ska ut och sånt ju!

Var även på Väla igår med mammsen, Alicia och Cecilia.. shoppade en kläning, grå. skitsöt! Passar bra till vardags men även till fest. Och ett par skit snygga "badtrosor" eller vad man nu ska kalla det! Bruna med typ virkat på utsidan.. lite svårt att förklara men bilder kommer sen! Och sen köpte jag en ny töjning till örat.. en brun i trä typ! Den skulle vara samma storlek som min andra tänkte jag.. men den som jag köpte var en 4 och det är samma som jag haft innan med. men fuck heller! Den var mycket fetare den jag köpte igår.. så den jag hade innan kan omöjligt ha vart en 4. Men men..

Sen köpte Alicia en svart plast stav till sin tunga som var lite för liten för henne.. vet inte om tungan fortf är svullen, men den fick jag låna iaf :) Har velat ha en svart länge.. men hon tog den ena kulan iaf.. så den ser ju svart ut så länge hon inte visar staven eller den under..


Jajaaa.. nej nu ska jag ut en sväng och kolla vad mamma gör.. sen är det nog bara klä på sig, äta och dra iväg.. måste till Hässleholm innan jag drar till Perstorp!


See you! Puss, puss





Pulka :)

Nu skrev jag inte igår, jag vet! Men jag tänkte faktist på det. Men det blev aldrig av att jag hann. Kom hem till mamma i Fredags, åt lite middag och kollade på TV, gick och la mig ganska tidigt.. Va skit trött.
Sen igår så var jag och Cecilia ute och tolkade (med andra ord, vi åkte pulka efter hästen) så JÄVLA kul! Det är nått bland det roligaste jag gjort :) Och Totte tyckte att det var skiiit kuul.. Sen så kom Jeanette över en sväng och vi hyrde en film.. The Tattooist. Ganska läbbig film. Men den var OK! Sen lite senare på kvällen dök en Johanna upp med :) Jättekul! Vi kollade lite på melodifestivalen sen gick jag och Jeanette och Cecilia och Jojjo över till Jeanette för att sen sjunga lite sing star :) Very nice! Sen satt vi där och drak vin ur flaskan och sjöng till halv 3. Sen gick vi hem i snön.. tok mycket snö var det.

Nu är det inte alls så mycket snö kvar, men tillräkligt förr att kunna tolka igen ;) Även Lasse vill prova sig en tur.. och fort gick det! Skit kul.. Så nu har jag bäddat ihop min säng och packat mina grejer för att lite senare åka till Malmö..

Sen imorgon ska jag till optikern med mamma och Cecilia, får se hur det går. Och sen hoppas jag på att göra klart min tattoo imorgon med :) Annars kanske på Tisdag.

Nä, det var nog allt som hänt i helgen faktist. Jag skriver nog sen igen när jag är i Malmö.. och det hänt nått kul på vägen.

Annars, see you another day! Puss, puss





Snön ligger vit över skåneland

Sitter på jobbet just nu, sista timmen innan hemdags :) Ska ner på stan sen en sväng tänkte jag.. har endå inget för mig innan tåget går. Måste vänta i Lund i ca 50 min.. så varför inte gå runt en sväng? Idag har det vart en pissdag typ, tjänat bajs! Men sista löneperiodsdagen idag :) Nice och se vad man får ut!

Ska hem till mamma ikväll iaf.. med Diva! Så imorgon blir det väl ridning för hela slanten skulle jag tro.. dom är broddade nu iaf! Och ikväll hoppas jag på att Jeanette är hemma.. för vi skulle minnsan sjunga Sing Star i helgen sa hon :) Ska bli kuligt!

Har ritat lite på jobbet idag iaf :) Måste komma igång mer med ritandet nu.. jag tycker ju om det så mycket! Månste köpa nytt block och pennor med.. kanske man ska kolla lite efter idag. Efter jobbet, nere på stan? Får se..

Nää.. nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av.

Ha en bra helg alla! Puss Puss 






Hey pretty baby with the high heels on..


Tänkte lägga in lite bilder på mina nya inköp idag :) Eller rättare sagt som jag har betsällt..
ett par brillor, ett par snitsnygga skor som bara kostade 98 kr :) Och ett fett linne :) Nu är jag glad!
Allt är inhandlat på H&M.



Skor - Svart






BLAJ

1. När gick du upp i morse? 06.45

2. Diamanter eller pärlor? Pärlor

3. Senaste filmen du såg på bio? I taket lyser stjärnorna

4. Favorit tv-program? House, Desperate Houswifes, Dom flesta MTV programmen..

5. Vad åt du till frukost? En dubbelmacka med majonäs

6. Vad är ditt / dina andranamn? Alice & Elisabet

7. Din favoritmat? Mc' Donalds :)

8. Vilken mat gillar du inte? Korv, potatisbullar. Annars äter jag det mästa :)

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Ingen aning, lyssnar inte så mycket på CD-skivor av en artist eller nått annat.

10. Vilken bil kör du? Har ingen bil

11. Vilken är din Favoritmacka? Tonfisk bagel tror jag!

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Bitchar.. brats m.m.

13. Vilka är dina favoritkläder? Vet inte, gillar mina svarta jeans ;) Och mina nya Chinos!

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Island

15. Favoritklädmärke? Handlar typ allt på Gina och H&M..

16. Var vill du dra dig tillbaka? I min säng eller soffa..

17. Favorittid på dagen? 17.00- slut för dagen på jobbet!

18. Var är du född? Torshella

19. Vilken är din favoritsport att se på? Islandshästar..

20. Coca Cola eller Pepsi? Coca-cola

21. Fotboll eller ishockey? Hockey

22. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Nattuggla

23. Pedikyr eller manikyr? Whatever!

24. Några spännande nyheter att berätta för oss? Nä, inte för er..

25. Vad ville du bli när du var liten? Typ konstnär..

26. Nånsin rullat in någon i toapapper? Nää.. men hade fan velat!

27. Varit med om en bilolycka? Ja

28. Favoritdag i veckan? FREDAAAAG!

29. Favoritblomma? Förgätmigej

30. Favorit-snabbmatsrestaurant? Mc' Donalds

31.Äger du en cykel? Nä, tyvärr.. skulle väldigt gäran vilja ha en. Någon som har en till mig?

32. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? H&M

33. Läggdags? Tjaa, typ runt 10-11

34. Senaste personen du delade en middag med? Jakob

35. Vad sysslar du med just nu? Sitter på jobbet..

36. Favoritfärg? Lila

37. Hur många tattueringar/piercingar har du? 1 Piercing, 10 tatueringar..

Ladies Night

Jajamensann! Igårkväll var jag på tjejmiddag med Freja, hemma hos No. Hennes gamla klasskompis i Höör. Det var mycket trevligt.. Skulle egentligen inte ha följt med, eftersom det var på en Onsdag. Men vafan! jag hängde på endå.. Men jag stannade inte så länge.. bara till typ 10. Vi åt tacos och godis och hade jätte mysigt :) Sen bar det av till Malmö..  När jag hade gått av bussen så kände jag hur kylan bara trängde in genom jackan, så jävla kallt ute asså! Burr, sommar'n komsi komsi.. Sen så tänkte jag lite på vad Freja sa tidigare på kvällen: Hur fan vågar du gå hem själv i Malmö? Joo, sa jag.. det är ju alltid folk ute! Men sen när jag kom att tänka på "fisknätet" så tog jag ner min väska från axeln och höll den istället..(alltid redo) som man sa när jag gick på scauterna ;)
Men det hände inget iaf.. som tur var, brukar faktist aldrig vara rädd när jag går i Malmö själv..

Åh! Va hungrig jag är! Ska gå till thaivagnen sen tänkte jag :) Om den är öppen.. för det var den inte igår. Den hade blivit rånad tydligen :S Så hoppas att den är öppen idag, pallar inte käka en stenhård bagel idag igen! Ikväll ska jag till Malmö.. och sen imorgon styr kosen mot Riseberga :) Blir väl lite ridning antar jag och mest chill.. ;)

Ska se om jag kan fixa en tid åt mig idag till att göra klart min tatto på armen :) Så folk kan se vad fan det är för något! Hah! Hoppas att han har tid nästa Fredag, för då är jag endå ledig:)  Så det ska bli nice!

Nåväl.. nu har jag inte så mycket mer att skriva om.

Puss puss ♥




Naglar

Jaha, var hemma hos Moa igår och byggde mina naglar.. Blev mycket nöjd :) Tack för det! Sen åkte jag hem och åt lite soppa, kollade lite TV och sen hopp i säng mycket tidigt, faktist redan vad typ 20 över 9 halv 10.

Sitter på jobbet just nu, ska jobba till 5 idag. Sen ska jag hem och rita :)

Har inte så mycket mer just nu..


Skriver sen igen lite senare!

Puss puss




Brist på annat (igen)

namn: Cornelia
födelsedag:  28 Mars
uppvuxen i: Åkersberga
bor: Hässleholm
ögonfärg: Blågråa
hårfärg: Blond
pluggar: Nope, jobbar..
familj: Pojkvän, hund och sen har vi ju mammsen och pappsen..


FAVORIT...
färg: Lila
bok: Läser inte böcker
fordon: Mina ben
film: Moulin Rouge m.m.
djur: Katt, gillar hundar med :)
affär: H&M, Gina
serie: House, Desperate Houswifes m.m.
plagg: Byxor, linnen. stora t-tröjor
skor: Sneakers


BRUKAR DU...

titta på dig själv i spegeln: Ah!
gnälla: Sometimes, var mer förr..
skrika: Jo..
sova: Ja
försöka vara annorlunda: Nä, tror jag inte iaf..
klä dig i svart: Ja
gå till kyrkan: Nä
gå i skolan: Nä
röka: Ja
ljuga: Dagligen tyvärr.. hah!
hata folk: Nää.. inte precis
lita på folk: Ja, allt för lätt tror jag!


NÄR...

Köpte du något senast: Igår
Kramades du senast: Igår tror jag..


VEM...

Saknar du: Vet inte..
rörde dig sist: Jaa, vet inte..
vill du slå: Jävla djurplågare
kramade du sist: Vet inte..
vill du vara som: Mig själv
sårade dig sist: Vet inte..
gjorde dig riktigt glad senast: Moa


HAR DU...
 
brutit några ben någon gång: Nope..(peppar peppar ta i trä!)
några piercings: Ja, i tungan
egen dator: Nej
gjort bort dig rejält: Ett antal gånger säkert!
bra självförtroende: Jo, ganska bra!
kysst någon: Jupp!
varit/är kär: Jupp!

HUR...

svarar du i telefonen: Det är olika beroende på vem det är
mycket pengar har du: Inte mycket
ofta bäddar du sängen: För sällan
ofta städar du: Ganska ofta
många stör du dig på: En del
ofta träffar du din familj: Pappa träffar jag kanske 2 ggr och året om ens det och mamma typ varje helg


TROR DU...

att du kommer bli något: Nej
på gud: Ibland
på rymdvarelser: Ja
att folk tycker om dig: Ja, det hoppas jag :)
på ett liv efter detta: Jag hoppas på ett liv efter detta..


ÄR DU...

förstående: Jo, jag tror det.. lite iaf

oftast öppensinnad: Jorå
osäker: Njaa..
intressant: Vet inte!
hungrig: Nej
smart: Nej, inte spec..
barnslig: Jaa..
liten: Nej..
frågvis: Jaa..
organiserad: Ja, ganska
hälsosam: Njaa..
blyg: Nähääärå
lättuttråkad: Nä..
ansvarsfull: Njaa..
arg: Ibland är man väl det..
ledsen: ibland
glad: Jaa! :)
pålitlig: Aaa..
positiv: Jorå!
lätt att förföra: Inte nu!
bra på att ge komplimanger: Joo ibland.. men kan bli bättre!


VÄLJ

katt eller hund: Båda
vit eller svart: Svart
varmt eller kallt: Varmt
vatten eller land: Land
sex eller kyssar: Svårt.. men jag tror kyssar är mysigare ;)
telefon eller internet: Telefon
musik eller teater: Musik
bok eller film: Film
leva eller dö: Leva, ofcourse..
Komedi eller skräck: Skräck
Pirat eller Viking: Viking..


JAG träffade Prinsen på Åhléns!

Ja! Ni läste rätt..  Jag var på stan en sväng igår, slutatde tidigt eftersom jag skulle till körskolan. Vilket inte blev av endå.. men hur som helst så var jag inne på Åhléns.. skulle kolla silverfärg till håret. Och vem kommer in? Joo självaste Prinsen av SverigeCarl-Philip.. (kanske felstavat) Men iaf.. Först tänkte jag: Äh, va fan! Det kan ju inte vara han inne på Åhléns i Lund lixom.. Men sen idag när jag och Susanne stod ute och rökte berättade jag för henne och hon sa att jag tydligen flyttat ner till Lund för han pluggar! Så BAH! Det avr han :) Lite kul tycker jag iaf.. I have met the Prins! Hah!

Meen, men igår kom Frejsi, Moa och Julia hem på en kopp kaffe och lite skitsnack :) Det var trevligt! Vi satt uppe ett tag sen stack dom väl rätt sent, typ vid halv 11 eller nått.. så det var bara duschen som gällde och sen hopp i säng. Upp vid halv 8 idag och iväg till jobbet.. Idag ska jag förhoppningsvis bygga mina naglar :) Hoppas, hoppas..

Alicia åkte hem igår kväll vid 7 tiden.. mamma och Lasse skulle ju egentligen ha hämtat henne när jag skulle till körskolan.. men Lasse ringde mig typ 40 min innan och sa att han omöjligt skulle hinna dit till halv 6.. Så det får bli en annan dag istället då! Men men skit samma..

Nu har jag inte så mycket mer att skriva..
Ta hand om er i vinterkylan, Puss, puss ♥



Det går bra nu.

Förlåt för dålig uppdatering, men har varken haft tid/data för att kunna! Så här kommer en liten sammanfattning från helgen..

Fredagkväll åkte jag hem till mammsen, sov där.. och sprang över till grannen och lånade Sing Star! Heh.. Just love it!
Sen sjön jag och Alcia och Cecilia långt in på natten.. eller jag och Cecilia iaf :) 
 
Lördagen började med att jag tömkörde Pärlan, det gick förvånandsvärt bra att tränsa henne :) Gick typ på 1 min tll skillnad från dom förra gångerna.. då tog det typ 20 min eller nått! Dumma lilla söta hästen.
Sen på kvällen var det Alla Hjärtans dag för mig :) ♥ jag hade minnsan fixat  och donat för min söta lilla Jakob <3
Hem och stressade, lagade hasselbackspotatis, fläskfilé och sallad.. det blev mums! Till efterrätt blev det äkta vaniljglass med coctailfrukter. Sen var det godis och chips på kvällen.. sen hade jag lagt ut godismunnar på bodet med lite torkade rosa blad och tänt ljus typ överallt.. myspys. Förutom att min man kom hem och avr sjuk :( Så han låg mest hela kvällen. Men det var mysigt endå..
Sen kom Alicia lite senare på kvällen, hon hade vart i Helsingborg. Så hon sov över..
Sen på Söndagen ringde klockan vid 7! Hade tvätt tid.. men jag pallade inte gå upp då så satte klockan på 8 istället!
Sen tvättade jag ett par maskiner, den ena maskinen var ju såklart sönder.. men jag hann en del endå :) Sen damsugde jag och diskade.. tvättade även överdragen till kuddarna i soffan.. NICE! Sen städade jag faktist (tro det eller ej) BALKONGEN..

Det behövdes kan jag säga.. så nu är det oxå fin :) Sen kom Jennifer och Tommy över en sväng på eftermiddagen.. sen fick jag och Alicia skjus upp till Coop, handlade lite middag och dylikt. Sen hem.. käkade kyckling med ris och currysås, mums! Sen var det Beck.. men pallade fan inte kolla mer en nån halvtimme, var så jävla trött.. eftersom jag var uppe ganska tidigt och gjorde en hel del på dagen. Så det blev sängen ganska tidigt, typ 10..

Sen upp vid halv 8 idag, till jobbet! Ska sluta typ vid 3 halv 4 idag, ska till körskolan sen..
Det var väl det mesta som hänt i helgen..

Puss, puss




Någon?

Äntligen Fredag! fast jag tycker inte att det känns som Fredag idag faktist.. Men det är det :) Ska hem efter jobbet idag, vet dock ej vad jag ska göra.. någon som vill hitta på något? Lite festsugen faktist, men har inget att dricka, en öl står det i kylen.. hah! Det kommer man ju inte långt på ;) Men det hade vart nice! Måste lära Diva att vara hemma själv nu med. Så man kan börja hitta på saker utan att hyresvärden ska klaga på en..

Ska för ovanlighetens skulle inte hem till mammsen i helgen, tror jag inte iaf! Får se om jag sticker ut en sväng på Sön kanske.. Men annars ska jag bara vara hemma. På Måndag ska jag och Lasse till kärskolan, på kurs :) Skönt att äntligen komma igång! Sen på Tisdagen ska jag och mamma och Cecilia till Helsingborg, till optikern. Jag och mamma ska kolla ögonen och Cecilia ska fixa nya brillor. Har velat kolla upp synen länge nu, har ju redan glasögon.. men bara när jag sitter på jobbet.. ska egentligen ha dom när jag läseroch sitter vid datan, även hemma. men det brukar inte ske så ofta.. men jag märker att jag ser lite dåligt när jag tittar på långt håll. Så får se vad dom säger! Så jag är nog hemma hela dagen på Tisdag, knappt lönt att gå dit. Ska vara hos optikern redan vid halv 3, 3 tror jag.. men, men.. nog om det!

Hör gärna av er om det häder nått kul ikväll!

Trevlig helg, Puss puss



 


Snälla lilla dagen ta SLUT någon gång..

Åh, jag orkar inte sitta här mer nu.. har värsta yrselen :( Vill bara hem, hem, heeem! har dessutom inte känat alls bra för att vara idag, har endå ringt en del.. men endå en pisselipiss dag..
Fast jag ska väl inte klaga, har ju endå kommit över 200, men det är fan knappt asså! Ska till Malmö sen :) Vara med min man :) Ska bli Nice! I helgen är det tamejfaan alla (♥) dag! :) Jag ska faktist bjudigt min man på middag.. Vet ej vad jag ska bjuda på en bara :S Men blir väl nått gott :) Hoppas på en mysig kväll.. Igår hände det tokigaste av det tokigaste.. Blev tatuerad av en viss person.. FREEEJSI! tro det eller ej.. men jag tycker att det blev ganska bra faktist.. för att vara första gången altså. Det är ju trots allt ganska svårt!

Snackade precis med pappa från det ena till det andra :) Dom kommer ju ner och spelar den 26/2 på Ekebo. Och sen spelar dom på Tingvalla i Åstorp den 28/2. Ja! jag sa samma sak, Tingvalla ligger ju fan i Tomelilla! Meeen, det finnns ett i Åstorp med tydligen.. iaf, på Fredagen där imellan ska dom ju inte göra nått spec. Så mamma och Lasse tyckte att dom kunde ställa sin buss hemma hos oss eftersom det inte alls är långt från oss till varken Tingvalla eller Åstorp :) Så vi tänkte att dom skulle käka lite middag med oss, Cecilia fyller ju år med! Så slipper dom sitta i en buss och glo på varandra en hel Fredag.. Så jag hoppas, hoppas, hoppas på det :D han skulle snacka med killarna imorgon, så ringer honom imorgon och får svar :) Ska ringa till mamma sen med, inte säkert att deras buss kommer igenom våra stolpar vid infarten :( Annars får vi väl hitta på något annat..

Så jävla skönt att det är ljust så länge ute nu.. det är inte ens mörkt när man slutar :) Störtskönt!
Ska hem och laga lite käk sen, vettefan vad det blir med någon smarrigt..

Skriver nog sen igen innan jag lägger mig!
Pussheej!

I brist på annat..

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel?
  Han var typ 6 år äldre eller nått..
Hur många har du varit riktigt kär i ?  Vet inte..
Vad tycker du om kärlek?  Det är härligt..
När kramade du någon sist?  Idag :)
Saknar du någon speciell person?  Nää, inte just nu faktist..
Har du svårt för att bli kär?  Njaa, förr var man väl kär i det mästa :) hah!
När kysste/hånglade du med någon sist? Kommer inte ihåg..
Ångrar du det?  När jag väl gjorde det, nej!
Är du singel?  Nope
När fick du senast en komplimang?  Igår :)
Har du hånglat med någon av samma kön? Yes!

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös:
 Nä :S
Hånglat med nån riktigt ful: Aa..
Hånglat med fler än 50 pers:  Nää..
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nää..
Gjort något riktigt dumt?  Ja..
Gjort något du verkligen ångrar?  Ja..
Varit nykter på nyårsafton? Yes!
Åkt ambulans? Nä, och kommer förhoppningsvis aldrig göra heller!
Gjort nåt olagligt?  Säkerligen..
Blivit polisanmäld?  Nej, faktist inte..
Fått din mamma att gråta?  Säkert..
Slagit ner någon?  Hah! Nej, tyvärr..
Skämts över dina föräldrar?  Joo.. har man väl
Skämts över dig själv?  Ah!
Sagt jag älskar dig och menat det?  Klart!
Tar du droger?  Nope..
Dricker du?  Ja..
Vilka kläder sover du i?  T-shirt, oftast..
Vad hatar du verkligen? Djurplågare
Varit kär?  Ja!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på?  Hah! Jorå, säkert!
Är du ensam nu? Nej, sitter med mina jobbarpolare ;) Men inte singel..
Vill du gifta dig?  Aa.. :)
Vill du ha barn?  Jaråå! :)

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
  Freja..
Såg dig gråta? Jakob, tror jag..
Fick dig att gråta? Vet inte, nått bråk antagligen ;)
Du delade en cigg med? Petra, tror jag!
Du gick på bio med? Alicia
Skällde på dig? Hah! Jakob kanske..
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit?  Nej

Kramat någon? Ja
Pussat någon?Ja
Köpt någonting? Nej, tror inte det..
Sjungit? Yes!
Saknat någon? Vet inte..

Snart sluuut..

Snart är dagen slut för idag.. skööönt! Jakob kommer och hämtar mig, får lite skjus ;)
Sen kommer Frejsi hem till mig, vet inte om Julia skulle följa med oxå.. ska bli trevligt. Dricka lite kaffe och snacka lite skit :) vet inte om Jennifer kommer med oxå, hoppas på det :) Har vart en ganska lugn dag annars, ringde ganska mycket efter lunch.. men har endå tjänat en hacka :) Så jag är mycket nöjd med dagen. Dessutom har den gått ganska fort..

Freja ska sova hos mig inatt.. Nice! Ska laga lite mat när jag kommer hem med :) Blir nog pasta med pastasås som man blandar med vatten bara, hah! Lätt mat.. 

Har faktist inte så mycket mer att skriva.. bara väntar på att klockan skall ticka på till 17.00..

Ha en bra kväll alla!
Puss, puss.. ♥ 





Jag och en liten tanta.. :)

Lite skit..

Vad har du under sängen?
Jaa, inget faktist.. har inga ben på min säng :)
Har du någon gång haft en lila handväska?
Nope, inte vad jag vet iaf..
Kan du vifta på öronen?
Nej, tyvärr.. :(
Känner du någon som tycker om brysselkål?
Aaa, jag! :D
Har du snickrat någongång?
Jaa.. en del..
Har du någon gång läst en hel bok på ett annat språk?
Aldrig, jag läser inte ens svenska böcker..
Nämn en  pryl du inte kan vara utan?
Mobilen
Ska du donera dina organ?
 Har inte kommit så långt en..
Vad har du i din handväska just nu?
Oj, en jävla massa grejer.. orkar inte rabbla upp allt tyvärr..
Vilken färg har din tandborste?
Kommer inte ihåg.. har tandborstar i 3 hem..
Kan du dricka mjölk som gått ut för tre dagar sedan?
Om den inte är öppnad kanskeee..
Har du lök i köttbullarna?
Jupp..
Vilket är ditt favoritpålägg?
Lönnebergaskinka med pepparotsvisp under :) MUMS!
Vad är din favorit på McDonalds?
QP Cheese..
Vad borde du göra istället för detta?
Något vettigt

Satans piss..

Sitter i Malmö nu.. har bara legat i sängen heeela dagen med en otrolig verk i magen.. tur att jag inte gick till jobbet imorse. :S
Jakob kommer hem snart hoppas jag.. har diskat hans disk idag iaf :) Men det är fan det enda jag har gjort.. :(

Skulle ha vart med Freja idag egentligen.. meeen, icke med denna magen! Mår mycket bättre nu men endå.. :( Så det får bli imorgon efter jobb istället :D
Ikväll blir det nog bara TV. Film förhoppningsvis.. och maaaat.. får se vad jag ska laga sen.. var med Evelina en sväng igår med. Mycket trevligt var det :)

Nää.. nu pallar jag inte mer.. ska nog kolla vad jag ska laga för mat o vila lite till..

Skriver kanske sen igen ikväll, om jag pallar.

Pusspuss mina friends!




Gorillafadder..

Jupp, jag har faktist samlat på mig lite vuxenpoäng! Jag har blitt gorillafadder.. först tänkte jag bli isbjörnsfadder, med om vi inte gör något snart så kommer dom vara utdöda inom 10 år! fattar ni 10 år! det är fan inget alls!

Man kan välja vilket djur man vill bli fadder till och skänka 100 kr i/mån. Kolla själva.. det är inte mycket pengar..

www.wwf.se

Nu till lite roliga grejer istället :) Var hemam hos Jennifer en svång igår, trevligt! Annars har jag inte gjort  värst mycket i helgen.. sitter ute hos mamma just nu. Har vart här hela helgen! vi firade mamma i Lördags.. det var kul :) Red lite då med.. annars rätt lugnt. Ska jobba imorgon. Blir tyvär inget Turning Torso, mamma är lite sjuk.. men mig kvittar det. Har ju redan vart där en gång :)

Meen, men nu ska jag upp och duscha, ska till antingen Klippan eller Ljungbyhed snart.. måste till banken och köpa cigg.. börjar bli sugen nu!

Men, jag skriver sen igen..
Puss, puss på er.. här kommer en fin bit:




Fredagkväll..

Jaha! Då måste man hem inna mån åker till mamma iaf, en viss lite man som glömde ta med en väska från mig till mamma.. skulle egentligen ha åkt direkt från jobbet till Stehag, sen bussen därifrån till mamma.. meen icke! Måste hem och hämta den först.. men så är det ibland..

Sen ska jag då inte göra så mycket tror jag iaf.. om inte Jennifer kommer över en sväng. Snackade även med Jojjo innan och hörde om hon ville komma över en sväng, men hon ska jobba tidigt imorgon börjar typ 7 eller nått.. så jag tror inte hon kommer faktist. men det var myycket trevligt sist iaf :) Tack för det kompis!

Sitter kvar på jobbet just nu, Susanne gick precis.. slutar halv 5 idag istället för 5.. eftersom jag enegntligen skulla ha åkt buss så slapp jag sitta och vänta i Lund i typ 50 min.. men jag måste endå gå då om jag ska hinna med tåget sen.. annars är nog inte mammsen så pigg på att hämta mig. har vart en ganska lugn dag idag med.. hela veckan har vart lugn.. men det behövde vi här på jobbet! Efter 3 veckors rus så.. men pengar klirar ju inte precis i kassan sådanna här dagar.. men har känat fett nice med pengar hela förra veckan och innan dess med så det blir nog en bra lön :)

JUSTE! Fick även veta att jag fick mitt lån som jag ska ha till körkort och lite annat idag.. först så ringde dom och sa att jag inte fick det för jag hade för låg inkomst.. men sen sa jag att f.o.m. 1a Mars eller 2a Mars blir det för 1a är Sön, kommer jag iaf gå upp till heltid igen.. så då kommer jag ju käna mycket bättre! Då sa hon att då blev det ju en helt annan sak.. så hon skulle återkomma! Och det gjorde hon minnsan redan efter typ 5 min! och då fick jag det :D Så det ska bli naaaajs!

Oj, va långt det blev nu, inlägget :) Men så blir det ibland.. snaaart slutar jag tamejfan!
Men ni får ha en trevlig kväll allihopa!

Hörs imorgon, Puss Puss ♥

(Ge alla ditt öra, men andast några få din röst, William Shakespeare)



Ojdå..

Förlåt mig hela högen för att jag inte skrev igår.. vet att jag ofta skriver FÖR mycket.. men igår hade jag en dag, där jag bara inte alls kände för att blogga.. mådde lite dåligt..

Men, meen.. igår hände det inte så mycket, förutom att jag var hemma ganska sent. Typ vid 9 tiden..
Sen gjorde jag en as god potatis och lök soppa.. MUMS! Sen packade jag för morrondagen :) Ska hem till mamma idag ju! Men lill Divaaa.. hon är hemma själv nu btw.. men bara några timmar sen kör Jakob ut henne till mamma.. :) 
Ikväll kommer kanske Jennifer hem till mamma en sväng.. får se..

Men nu skiter jag i det här, skriver sen igen..


Pussheeeeej.. ♥

Besök

Ja juste! Ikväll får jag minnsan storbesök. Både Freja, Moa, Anders och Daniel kommer hem till mig :) Ska bli kul..
Får se vad som händer..

Dagen har vart mycket lugn annars, lite ringande.. allmänt skönt..
Jakob kommer och hämtar mig här på jobbet, nice! Sen bär det av till stationen.. Petra kanske åker med oxå :D


Meen.. nu ska jag snart sluta iaf :) 

Så ha en bra kväll alla vänner..

Puss, puss ♥



This is about mee..

FULLSTÄNDIGT NAMN:  Cornelia Wenngren
FÖDD: 28:e Mars
BOR: Hässleholm samt lite i Malmö
SMEKNAMN: Corre, Curry..
INTRESSEN: Rida, rita, tatueringar/tatuera, vänner och min man och hund, tävla m.m...
SKOLA: Ingen..

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON: Joo, det har jag nog allt..
ÅNGRAT NÅGOT: Det har jag säkert, nån lite smågrej..
LJUGIT: Kanske, vet inte..
SVIKIT NÅGON: Hoppas inte det
KÄNNT DIG SÄMST: Tror inte det..
GRÅTIT: Vet inte..
SKRATTAT: JAO!
VARIT SJUK:  Lite förkyld
VARIT UTOMLANDS: Nope
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Japp :)

  KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: 

Gjorde det innan, men inte nu längre I'm made of stone!
SKRATTAR DU OFTA: Aaa..
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Lite stressad för kvällen..
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Bara bra..
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Absolut inte!
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Nä, tror inte det..

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Har en kärlek sen 2 ½ år tillbaka
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Njaa, det blev man väl kanske, när man va singel då alltså.. så klart!
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Ja..
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:  Förälskad och förälskad, man har lärt sig hantera det så jag skulle inte kalla det förälskad men nått är det ju ;)
OM JA, VEM : Jakob
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNADEN: 1..
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja, många gånger..
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:  Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Vet inte..
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Söt
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång..
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar inte roll, det sitter väl inte i håret?

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Blondin
ÖGON FÄRG: Grönblåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR: kort på ena sidan och längre på andra, fast nu är allt lite halvlångt..
SNYGG ELLER FUL: You name it!
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Jorå..
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER:  har väl hänt..
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Faktist :)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nä :(
SMINKAR DU DIG: Jä!
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN ? Nää..


Just like a tattoo..

Onsdag..
Mitten på veckan..
Inte kul..
Överhuvudtaget..


Men, så är det ibland! Idag kommer Frejsi till mig, kanske Moa med.. :) Ska bli kul. Men jag ska ha Diva, lite mindre kul.. eller jag tycker ju om att ha henne, mend et som är bull är att behöva åka tåg med henne på mornarna..
Skulle ju egentligen ha sovit hemma hos Frejsi, men tror inte jag kan det nu.. :( Får ringa och snacka med henne sen.

Nu vart det klart iaf, har gått upp till heltid igen.. f.o.m. första Mars.. så det kommer bli nice! För jag känner mig själv! Vet jag att jag kan vara hemma istället för att jobba så är jag det! Dåligt självdiceplin.. I know, my bad.. men nu kommer det blir andra bullar iaf :) fast jag funderar på att fråga om jag kan sluta typ vid 12 på Mån, sjukt skönt att börja veckan med att sluta lite tidigare, gjorde det innan med för typ drygt ett år sen. Skönt när man vaknar på morgonen och tänker:
ÅH! CRAP, MÅDAG IGEEEEN! MEN istället tänker man: Åh, bara halvdag idag.. :) har man även tid till att göra ärenden som man annars inte hinner på dagarna då man slutar vid 5.

Jag hade faktist lite ont i halsen igårkväll, hoppas faan inte att det är nått som kryper på.. orka det! Var ju fan nyss förkyld.
Men, hoppas att det inte bryter ut! ¨
Kollade på Hide and Seak igårkväll.. lite lärrig film faktist :S Men jag har redan sett den en gång innan så.. heh!

Meen, det blev ett ganska låångt inlägg idag..

Skriver sen igen innan jag drar hem tror jag :)

Pussheej!

Är alla som inte dansar, våldtäcksmän?

Hold the line.. sitter och lyssnar på Toto- Hold the line just nu.. :) Snackar med mammsen på msn och kollar runt lite.. Sitter i Malmö. Jakkob äriväg och tränar, så det är bara jag och Diva fisen hemma, som för övrigt hade spytt i Jakobs säng idag! Dum, dum, dum.. så får man inte göra. Men hon fick ganska mycket skräpmat hemma hos mamma i helgen. (Vilket hon brukar få) Får sluta upp med det!

Jag lagade en MYCKET god middag till oss idag :) Lasagne, tror att det är första gången jag gör det själv :) Utsökt..
Sen blev det över tills imorgon med :)

Imorgon bär det av hem till Frejsi, ska sova där och åka med hennes mamma till jobbet sen på Tors..
Vet ej om jag ska vara hemma på Tors eller om jag kanske ska hem till mamma. Hon fyller ju år, samt Jakob :)
Så vet inte riktigt vart jag ska en..
Jag hoppas bara på tååårta :D

Ikväll ska det tittas på Top Model, sen hoppas jag att vi kan kolla film (som vi aldrig göör) Hah!
hade egentligen behövt sticka och löpa cigg.. men vettefan om jag pallar måste ta ut pengar då. och det är BAJS LÅNGT! fast egentligen är det inte det.. så jag kanske gör det endå. Men jag vill helst göra det innan Top Model, men det hinner jag nog inte.. ÅH! Vilket dilemma..

Joo, jag hinner nog!

Drar nuu..
Skriver imorgon bitti... ses då mina vänner!

Puss, puss..




                             Toto - I'll Be Over You

Kul, kul, kul..

Lista!

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? En grön, lite längre modell..

2. Vad använder du just nu för skor? Ett par sneakers typ från H&M

3. Favoritfärg på kläder? Grå, svart, vitt

4. Favoritmaterial på kläder? Eh, spelar ingen roll faktist

5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Om det menas just nu så vill jag ha dom som jag har på mig, annars vill jag ha fler byxor, linnen och långärmat :)

6. Favoritaffärer? H&M, Gina, Vero Moda..


GREJER

Vad använder du för:

1. Väska? En ganska stor fejk "skinn" brun och svart

2. Plånbok? En liten svart i tyg med blåa paljetter på

3. Smycken? En töjning i ena örat och en liten vit pärla i det andra och en tunn silver ring brevid, ett halsband med ett kort från Armenien

4. Solglasögon? Inga :(

5. Nagellack? Lite genomskinligt på vissa, det andra är borta

6. Mp3? Nope, använder mobilen

7. Mobil? Sony Ericsson W880i


SKOR

1. Hur många skor har du? 12 tror jag, är inte säker!

2. Hur många av dessa har klackar? 3 tror jag!

3. Var köper du dina skor? Din Sko, Skopunkten, H&M..

4. Hur förvarar du dina skor? I min skohylla :)

5. Vilken skostorlek har du? 39-40

6. Skor du mins från förr? Haha! Buffalo, platå..


BLANDAT

1.Vad har du i din:

a) Jackficka just nu? Nycklar, lepsyl, busskort, tändare, headset, läppbalsam typ och en liten öggla till min väska som har låssnat från dragkedjan..

b) Handväska eller liknande just nu? Räkningar, plänbok, tidnind, våtservetter, läppglans, kalender, tomt ciggpkt, och en jävla massa annat skit

2. Vad är du beroende av? Inget vad jag kan komma på..

3. Vilken sorts lipsyl använder du? Lips

4. Vad tror du på? Spöken

5. Vad köpte du senast? En packe cigg tror jag

6. Har du nått husdjur? En liten hund..

7. Vad bor du i? Lägenhet


Åh, orka!

Orka jobba, vem kom på idén att man måste jobba egentligen? Dum jävel måste det ha vart iaf..
Sitter på jobebt just nu iaf, lungt.. hoppas det fortsätter så heela dagen. men jag vill endå tjäna lite pengar :)
Ikväll ska jag till Malmö..

Jag vill ha kaffe! Men kan inte för det finns inga rena muggar på jobbet.. alla står i maskinen :( och sen har jag ingen mjölk heller :( Får väl kolla om nån vill dela med sig..

Vet fan inte vad jag ska göra ikväll.. umgås med min man ♥ Vi skulle ha kollat film igår egentligen.. men, han stack ut en sväng istället.. så det kanske blir ikväll istället då :) Kan inte denna veckan bara gå as fort nu så det kan bli helg någon gång? Snälla..

Nää, nu har jag inte så mycket mer att skriva.. skriver sen igen ikväll..

Puss, puss

                                            


:(

Det blev inget jobb idag.. Jakob kom och hämtade mig så himla sent, så det kändes knappt lönt. Men imorgon så jag fan gå upp i tid och inte komma typ en timme senare eller så.. jag ska banne mig upp och JOBBA :) Sitter hos Jakob just nu.. Har en kyckling i ugnen.. ska göra as god mat sen :) Kycklingbitar som man lägger i en sås gjord på cocosmjölk och någon pulvergrej.. Och sen tänkte jag blanda allt med nudlar ;) Muuums..
Sen ska vi kolla på film iknäll.. får se om det går nått på TV eller om man ska ta någon hemifrån.

Usch! jag hatar att lämna Riseberga, alltid lika jobbit, mamma och alla. Men spec mamma :( Men jag komemr på Fredag igen :) Och sen på Lördag är det kalas för mamma! Nää.. nu pallar jag inte mer.
Kanskeskriver sen igen innan kvällen är slut..

Puss, puss


 





                                                                                                                                                                                     Ge mig henne ♥


Ny vecka igen..

Måndag.. måndagar är bara ren skit.. Jobbit, jobbit, jobbit! Just nu sitter jag hemma hos mamma, har nyss vart ute och släppt ut hästarna i hagen. Sorry för att jag inte skrev nått igår.. Men jag pallade verkligen inte! igår var vi hos Anna och Sverrir "Äntligen" Men det var nätt och jämt att vi kom dit för det var så himla halt på vägarna där ute.. men det gick iaf :) jag och Elin red ut en runda.. blev inte värst mycket aktivitet.. typ bara skritt. Hade för mycket att prata om för att tölta, trava o.s.v. Sen åkte vi hem och mockade, fixade transporten m.m. Sen bar det av till Perstorp, Alicia skulle pierca tungan :) Ungjäveln hade ju fan inte ont alls typ igårkväll.. medans jag hade fett ONT! Och då snackar vi typ 2 veckor eller nått.. ska ALDRIG ta om den igen.. men, meen.. snart kommer Jakob och hämtar mig. Ska till jobbet och jobba ett par timmar idag.. måste det för ekonomins skull! Sen ikväll bär det av till Malmö. Neej, nu ska jag snart upp och klä på mig lite..

Skriver sen igen när jag är på jobbet..
Puss, puss ♥





Hittade denna bland Alicias bilder, hennes nya hålade tunga..

RSS 2.0