I övermorgon

Fyller jag 20!!! Ska bli nice.. men sen går det bara utför har jag hört :P Hah!
Ska ner på stan nu en sväng med pappa och sen hem och tatuera :) Färga håret på Lizz, jaa en del man ska hinna innan man ska hem!

Har inte tid att skriva så mycket mer nu.. ska dra nu!


Hörs senare! Puss, puss!

Lite bilder

     

Mitt i veckan, mitt i veckan

Dagen började med att jag gick upp, duschade och klädde mig för att det tatuera pappsen :) Blev nice! Sen bar det av till Tina för att ÄNTLIGEN klippa mig :D

Det blev bra tycker jag. Har tänkt på lugg ett tag men var lite osäker, men what a hell! Det växer ju ut så snabbt igen, spec luggen! Sen bar det av mot Lizz jobb för och hämta henne och sen hem. Sen kom det som ett bombnedslag den VÄRSTA yseln någonsin.. allt bara snurrade i skallen, känndes som jag avr as packad. Måste vara den nya medicinen.. tänker INTE åka tåg om det ska vara så.. skit obehagligt :S

Sen år vi våfflor :) Hörde att det tydligen var våffeldagen idag :P Kolladelite Gray´s Anatomy.. Har inte gjort så mycket annars idag faktist!

Imorgon blir det lite mer tatuerande om jag inte är as snurrig då med :/
Annars har jag inte så mycket mer att skriva.

Ses imorgon Puss, puss ♥










Sjukt trött

Är jag.. som fan! Har inte sovit så mycket dom 2 senaste dagarna. Dels i bussen och igår gick jag och la mig ganska sent och vaknade ganska tidigt. Men ska snart hoppa i säng ialafall.

Var ute på Tidö innan idag med pappsen. Det avr trevlans som vanligt. Vi är där ute varje gång jag är här uppe typ. Har blivigt lite av en tradition nu :) Fotade även lite.

Imorgon blir det ialafall klippning som sagt :) Ska bli SJUKT nice! Och sen 3 tattoos till.
Tiden har gått så fort tycker jag. Fast jag har ju bara varit här i en och en halv dag trots allt :)

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Vi hörs imorgon

Puss och go natt 





Trevligt

Just nu sitter jag och lyssnar på min och Jennifers låt, You are not alone med den bästa av dom bästa Michael Jackson :)

Vaknade imorse av att Tina var här så jag gick upp och drack lite kaffe och snackade. Hoppade sen in i duschen och klädde mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, får se.. Ska ialafall klippa mig som sagt nu när vi har snckat med Tina.. vet inte om det blir idag eller imorgon. Ska ju hinna ut till Tidö med och det är ju faktist ganska nice väder ute idag förutom all snö.. när man äntligen blivigt av med den hemma så kommer den hit upp istället :(


men men jag skiter i vilket nu! Men solen skiner ialafall :)


Har inte så mycket mer att skriva just nu, klockan är ju inte så mycket som sagt.



Ses sen, Puss puss






Västerås

Ja då var man framme sen ett par timmar tillbaka. När vi kom hem var det bara till att slänga sig i duschen för att sen åka och hämta Dennis och Lizz. Sen hem och äta lite och sånt.. sen tatuera Dennis! det blev faktist riktigt nice! :)

Imorgon vet jag inte vad som händer, beror på vädret om vi åker ut till Tidö slott eller vad vi ska göra.. Ska försöka klippa mig om Tina har tid (kompis till pappa och Lizz) Hoppas på att det är gratis med :) Mitt hår är sååå slitet så man hade kunnat göra rent spisplattor med det :S

Gör en liten lista över saker som är planerade:


* Klippa mig
* Åka till Tidö
* Hälsa på farfars grav
* Åka till Lizz mamma
* Tatuera alla i huset
* Åka till ÖB och kolla taueringsväskor

Ja, det var väl allt men det ska hinnas på 3 dagar :)



Nu sak jag snart sova tror jag, fick ju inte så mycket sömn inatt precis..


Ha det så bra alla vänner! Puss Puss





Alldeles för tidigt..

Vaknade för ett tag sen men låg kvar i sängen i bussen.. har inte fått mycket sämn inatt men känner mig endå inte allt för trött.. inte alls om jag ska vara ärlig. Nu ör vi på vägen igen och hoppas vi är hemma om ett par timmar igen :)

Igår körde vi typ till 2 eller nått sen la vi oss vi som satt uppe..
Vet inte vad dagen har att erbjuda.. får väl se hur pigg man är när man kommer hem..

Nu har ja inte mer att skriva.. inget intressant ialafall..


Ha en fin dag alla för det är det här ialafall :)
Puss och Kram





?

Varför är det alltid så när man ska åka någonstans? Att typ veckorna innan man ska åka så är man as taggad.. och sen när man väl ska åka typ samma dag/några timmar innan så blir man helt konstig och vill bara ta sin väska och pick och pack och sätta sig i bilen och åka hem igen? varför? Man får värsta hemlängtan :( Och sen när man väl kommit iväg så är det inga problem! Hah! Konstigt, är det så för er med?

Nu sitter jag i ett rum bakom scenen ialafall.. hör att det är min pappsi som sjunger just nu med ;) duktig! (vaddå stolt dotter)?

Ska snart ut och ta en cigg och ringa till Frejsi tänkte jag. Det är bara en och en halv timme kvar sen är det dags för packning och sen åka iväg.. kommer antagligen bara köra en bit ikväll och sen sova i bussen..  men, men...


Nää, nu ska jag ut en sväng! Skriver imorgon när jag är i V-ås!

Puss & Puss





 

Jah ja!

Just nu har jag nästan precis vaknat ;) Kom hem till Jakob vid 3 typ. Sen la vi oss i sängen och däckade :P
Så om dryga halvtimmen bär det av till Svedala.. Törringelund :) 

Faaa , va trött jag är nu och bättre lär det inte bli för jag evt om att om man jag sover på dagen så känner jag mig alltid skit seg och sjuk efter typ :S Men men, kännde att jag var tvungen var så himla trött.. konstigt för jag sov endå till 11 tiden idag!

Men nog om det. Ska ialafall förbi Mc' Donalds! Det är en sak som är klar. Har bara käkat 2 mackor idag så det behövs ett ordentligt skråvmål innan jag kommer dit :)

Jag vet inte om jag kommer skriva mer sen när jag sitter på bussen.. återstår att se. Annrs hörs vi av imorgon ialafall :)


Puss & Kram alla! ♥




Oj, va trött jag blev..

Aaa, nu på en gång.. Har vart hemma hos mamma idag och fixat lite.. Kom hem för ett par timmar sen. Lagade lite mat och fixade den sista packningen.. ska bara lägga allt i väskan sen är det klart! :)

Sitter och kollar på Robinson nu.. suger ganska mycket faktist! Ska nog måla mina naglar istället tror jag :) OM jag orkar för jag blev typ skit trött nu..

Kanske ska lägga mig tidigt idag.. gick ju endå upp ganska tidigt imorse, 09.25 typ..
Nä nu orkar jag inte skriva mer..

Pappa imorgon <3



     

Klart!

Asså, jag glömde skriva det innan. Men.. GUD VA FINT VÄDER DET VAR I MORSE! Jag blev så glad när jag gick utanför porten imorse! Jag gick nöjt iväg med ett leende på läpparna till bussen.. :) Nice! Hoppas bara att det håller i sig, och hoppas att det är lika fint i Västerås.


Men nu är min tattoo klar iaf, lägger upp en bild här.
Imorgon ska jag upp vid halv 10.. åka till mamma och tatuera. Vettefan om jag hinner rida men vi får la se!

har ialafall pakat ikväll, det mesta. Har bara lite kvar men kläder är fixat ialafall :) Känns så kul att få åka upp, det var ju så länge sedan. Få se nya huset och träffa nya hunden och dom andra.


Men nu ska jag hoppa in i duchen, gå ut med Diva och sen lägga mig!

Sov gott alla.. Puss & Kram &Natti natti



(Den sitter på låret.)






Fredagen :)

Sitter hemma i Hässleholm just nu, Jakob kommer hit snart med Diva :) Funderar på en liten tattoo ikväll kanske ;) Har alltid velat ha ett isländskt ordspråk någonstans! Så jag hittade ett på nätet men på svenska.. så jag mailade tyå Lunds universitet ellet vad det nu var.. och fick en översättning :) Så ni blir det
Enginn dettur lengra en til jarðar = Ingen faller längre en till marken :)

Ska bli nice. Sätter den på låret :) Pratade precis med pappsen om Södagen.. vi kommer antaglige sova i bussen så vi är väl inte framme i V-ås förns på morgonen eller nått sånt.. men det gör inte mig nått!

Men, men.. har inte så mycket emr att skriva just nu.. återkommer nog sen med en liten bild på verket ;)
Nog dags att sätta igång.. ska till mamma imorgon med btw.. rida lite och sånt!


Puss & Kram





Vem kom på den?

Smärtan, vem fan kom på den? Han ska jag döda ialafall.
Sitter i Malmö nu, kom hit för ett tag sen.. har ont i huvudet och magen. Usch säger jag bara.

Jag var ialafall ute på en promis med Diva innan idag när jag var hemma, vi gick en runda i skogen. And she LÖÖVS it :) Min lilla grisunge ♥

Får se vad vi ska på födelsedag då? Ekebo eller Björket. Det lutar lite mer åt Ekebo tror jag.. ska upp tidigt dag efter tyvärr :( Islandshästens dag blir det :) Ska bli så kul. Men inte kul att vara bakis dock!

Nu är det bara 3 dagar kvar till Västerås :)

Ha det bra! Puss & Kram










In the middle of the night

Jag MÅSTE lägga mig tidigare ikväll.. jag är som en zombie just nu känner jag.. usch! Men så blir det när man har trevligt sällskap ibland :)

Snart lunch iaf.. MUMS! Jag är fett hungrig! Ska äta det vi åt igår: ris med köttfärssås..
Idag ska jag inte göra mycket.. sola efter jobbet iaf i Hässle.. sen hem och crasha i soffan med datan, har gått och blibit lite av en data nörd nu med min nya. Meen det är nice! ;)

Bara 4 dagar kvar tills det bär av mot Västerås :) Kuuuuligt ! Ska bli så skönt att vara ledig 4 dagar med.. bara sova uuut!
Imorgon ska jag till Malmö iaf tror jag.. har fan inte vart där på typ en månad eller nått! Får passa på nu innan han flyttar.

Nä, nu ska jag snart äta. Skriver sen ikväll igen :) Puss puss





Disturbia

Jag är mycket trött just nu.. skulle ha kollat på Desperate Houswifes ikväll egentligen, men det blev inte av för jag och Jennifer fotade istället :) Vissa blev bättre en andra kan jag säga! ;)

Lagade lite mat innan med, ris och köttfärssås, mums!  Räcker till lunch imorgon med, nice!
Fan jag måste bli bättre på att lägga mig.. har inte somnat en enda dag innan halv 12, varken förra veckan eller denna.
Nu vill jag att veckan sk a ta slut.. orka jobba! Och på Sön ska jag ju till Svedala med pappa hem :)

Min man är även här ikväll :) Så trevligt sååå.. ♥

Meen nu måste jg sova.. lägger in några bilder från ikväll...

Puss och go'natt!


     


     

Sista min på lunchen!

Jupp börjar igen om 2 min! Blåser som SATAN ute idag.. synd för solen skiner ju så fint ute.. hade vart as nice väder om det inte hade blåst såå :(

Idag ska jag och Jennifer ta lite mer "modell bilder" fast dom kommer bli as najsa dom vi ska ta idag. Hon ska vara helt svart och jag helt vit! typ helt vit sminkad med :) Kommer bli skit coolt tror jag!

Lägger in bilderna sen ikväll :)


Nää, nu börjar jag igen och ensam i min sadel blir jag nu med i rummet, för Gert ska gå!

men, men..

skriver och lägger in bilder ikväll om jag hinner/orkar..

Puss, puss!

HEJA ESLÖV!

Sitter på jobbet just nu.. händer inte så mycket dock! Men har faktist tjänat en hacka allaredan :) Så förhoppningsvis kommer man kanske upp i 300 idag.

Får se om man ska sola idag eller på Ons.. jag och Jennifer kämpar på för att få lite snygg färg ;) Jag är fett sugen på att bada ikväll.. måste börja röra på mig mer nu ju! Får se om min sambo vill följa med ;) heh! Vettefan hur mycket det kostar men har för mig att det inte alls var farligt mycket! simma, simma, simma.. Jag älskar att simma :) Blir som ett litet barn i vattnet!

Efter jobbet idag ska jag bara hem iaf, Jennifer är ju hos mig i veckan igen! Och snart åker jag till pappsen..
6 dagar kvar, btw.
I helgen hoppas jag på att vara med min man så mycket jag kan eftersom jag ska vara borta i 4 dagar och sen i April åker ju min man utomlands.. i EN MÅNAD! kämpigt värre för mig :( Men en månad går ju ganska fort faktist.. förhoppningsvis iaf :(

Men,men nog om det!

Jag håller på hungra ihjäl btw!!! Vill ha maaaat!

Snart är det mat, halv 12 :)

Skriver sen när jag är hemkommen. Puss & Kram




Miami Ink

Jupp om 13 min.. ska äta min mat och kolla in det tänkte jag :) I väntan på att Jennifer ska komma! 
Denn dagen har vart heeeelt as slapp, har inte gjort ett enda skit förutom att bada Diva.. suttit här och fixat med min musik och typ inget annat berättelsevärt..


Men nu ska jag kolla min kyckling.. 


Puss & Kram 



MiamiInk.jpg picture by ElektrikErik


Vad gör man?

Jaa, inte mycket kan jag säga. Sitter just nu framför datan och håller på fixa musik till kommande tävlingar :) Men har nu fått hjärnsläpp.. jag själv tycker att typ Cascada (ja, jag vet) är nice att rida till.. typ sån eurotechno och sånt man blir glad av att höra. Men jag kan ju dock itne bara ha sån musik! Hjälp mig gärna om ni kan.

Badade Diva precis.. hon tycker alltid att det är jätte obehagligt att gå in i duschen.. men sen tror jag hon tycker om det. För hon står stilla + att jag masserar henne när jag schamponerar in henne! Så nu är hon ren iaf.

Igår så var jag hos Freja på kalas.. vi åt mycket mycket god mat, kyckling fileé med potatisgratäng, sallad, pateé :) och sen till efterrätt blev det en as god tårta :) Tack för det Frejsi!

Hyrde även en film igår " Tristan and Isolde" det var faktist ganska bra! tycker ju om medeltidsfilmer väldigt mycket :)

Idag ska jag inte göra så mycket.. får se vad som händer.. hatar min data gör jag oxå just nu som faaaaaaaan! Fattar inte varför den alltid gör som den vill! Ska väl städa upp lite sen iaf.. laga lite mat, är ganska hungrig nu faktist.. ska nog ta något :)


Ses sen! Puss


     

     
                                      
                                       Top Modell 2010?





Barske mig!

Godmorgon min vänner!

Var nästan uppe med tuppen idag :) (Eller inte) men tidigare en vad vi hade srällt klockan på iaf! Så jennifer ligger fortfarande och sover som ett litet barn..
Jag pallade inte sova mer iaf så jag gick upp och ringde till Telia, eftersom mitt bredband la av igår.
Och det var ju bara att trycka på en liten knapp så funkade det igen :P

Så nu är jag glad :)
Ska snart diska tänkte jag, men jag vill inte väcka Jennifer så jag väntar lite..  Sen ska jag fixa mig, ska ju till Frejsi idag på födelsedagsmiddag :) Ska bli trevligt :) btw, honn och Patrik kom förbi en sväng igårkväll.. snackade lite skit och sånt!

Sen var det sängen som gällde när dom hade åkt.
Ikväll ska jag nog bara vara med min man hoppas jag. Har inte träffat honom på nästan en vecka nu :(

Till Helen: Jag tror tyvärr inte att jag kan komma förbi dels jobbar väl du och jag Och ja, jag  har inga pengar till det :(

Till Witting: Vi hyrde "det sista offret" Och ja, jag ska hälsa honom! :)


Nä, nu har jag inte så mycket mer.. men skriver säkert igen innan jag lägger mig!


Puss och Kram ♥



Mäh!

Förlåt för att jag har varigt en sån dålig skrivare nu denna veckan.. men jag har verkligen inte pallat!
Veckan har inte vart så händelserik, vart hemma 2 dagar för huvudvärk. Jennifer har även bott hos mig hela veckan.. för hon har jobbar mellan Tyringe och Hässleholm..

Har vart på jobbet idag och jobbade till ett.. för jag skulle ju göra klart min arm idag :) Enda tills jag kom till studion.. och Gino frågade mig "vad fan jag gjorde där" Inte tatuera mig iaf.. för jag hade tagit helt FEL TORSDAG! Det var ju nästa! Så vi bokade om tiden till en Lördag istället. Sen hoppade jag på en buss från Perstorp, Jennifer satt på den och räknade sina myror.. så färden bar till Klippan där vi väntade in tåget hem igen till Hässle.. sen blev det apoteket och sen lite solning :) Nice! Sen köpte jag mig en potatis på Grafitti, MUMS! Och Jennifer den kräsne jäveln skulle minnsan inte ha en potatis så hon tog en pizza istället på Nr 1. Sen hem till lill fisen och käkade.. och snart blir det film och MASSA snask :D

Och ansiktsmask :) Bjuder på en bild sen, I promis!

Hoppas på att min man kommer sen oxå :) Meen vi får väl se..♥
Nu är det inte så långt kvar innan jag ska upp till pappsen :) det ska bli så kul!

Kanske ska börja med en nedräkning :)

10 dagar kvar!

Nää, nu skiter jag på det här! Puss och gonatt mina små krokodiler





Skoja min dojja!

Jag är hemma, orkar inte skriva!


Yäh!


I ottan..

Joo, nu sitter man här och ska snart iväg till jobbet. Förlåt för att jag inte skrev igår men det blev barfa inte av.. hade en del att göra!

Men Lör kvällen var fin iaf ;) Massa cider och twister, mycket kul! tack fr en trevlig kväll min älskade vän <3
Åkte hem gaska tidigt för Jakob hade en massa andra grejer han skulle göra sen. Men det var helt ok. Med tanke på att jag endå skulle upp halv 9 dagen efter så..

Så igår var ju jag och Cecilia på funktionärsmöte, det var ganska kul.. fast jag visste ju redan allt det där ;)
Men iaf så är det jag som ska ta hand om musiken på tävlingarna nu för Ófeigur iaf, kul att man börjar komma in i spelet igen. Känns kul!

Sen när vi kom hem var det mat som gällde, gick till copp med Cecilia och handlade lite. Sen blev det makaroner och köttfärssås :) Mums! Sen blev det melonglass till beck, som fick avsluta kvällen.. Sen kom även Jennifer lite senare! Och sov här, ska hon även göra inatt igen :)


Men nu ska jag snacka lite mer med Freejsi ;)












Pussheej!

Nya tights :)

Nyss hemkommern från stan, där jag inhandlade ett par nya tights som jag snabbt slängde en blick på när jagvar nere på stan innan. Tyckte inte om dom så himla mycket.. men när jag tänkte efter så passade dom mycket bra till kvällens outfit. Ska ha min nya gråa klänning. (Lägger upp bilder sen) När Cecilia kommer med sladden till mobilen :)

Köpte även en lite present till min kära Jennifer.. säger dock inte vad det är, man vet ju aldrig om hon läser eller inte :)
Cecilia kommer vid ca 4 tiden senare. Sen är det bara att bege sig ner till tåget och åka till Höör, kanske Marie och Ricki skulle hämta mig! Hoppas det blir kul ikväll :)


Måste bara säga att min grann "tanta" eller dam kanske man ska säga, var och plingade på innan.. undrade vem "faan" som plingade på hos min NU!? Inte väntar jag nått besök. Men det var lilla hon som undrade om jag kunde öppna en medicin burk till henne :) Så gulligt.. Men den satt hårt kan jag lova, fick bannemej ta en trasa och öppna den med!
Sen önskade hon mig en trevlig helg :)


Nu sitter man här i soffan och Diva snarkar som vanligt brevid mig.. väntar på att klockan ska slå "Gå och duscha och fixa sig" Men det är allt ett tag kvar tills dess.


Hörs kanske sen, annars återkommer jag imorgon om kvällen idag :)
Puss,Puss



HAN ÄGER, HAN ÄGER OCH HAN TOTAL ÄGER!



Hmm..

Jaha, då skriver skriver man sitt första blogg inlägg på sin nya data :) Nice! ska snart åka hem till hålan med min man och hund.. ska inom Mc' Donalds först, är lite hungrig! och vad är bättre en ett meal på Mc' Donalds?Åt faktist det i förrgår med.. meeen, man kan aldrig få nog av det!


Nu ska jag packa ihop och åka!
Skriver kanske sen igen hemma..


Puss Puss


Hallelulija!

Äntligen FRIDAY! Och ikväll ska jag hem och pyssla med min NYA dator (rättstavat Frejsi?) ;) Jag är ap nöjd med den :)

Sen imorgon bär det av till Norra Rorum på lite kalas! Ska fira Jennifer :) Så det ska bli nice!
Får ju tyvärr inte dricka så mycket, eftersom jag går på min hjärtmedicin nu :( Men vafan! Jag tänkte faktist nog inte supa mig så full i vilket fall, ska upp ganska tidigt på Sön.. Ska på Funktionärskurs. Så man kan vara en duktig sådan när man är på tävlingar :)

Så imorgon kommer Cecilia och ska vara barnvakt åt min lilla prinsessa, Diva! Har inte så stora planer för dagen imorgon, kanske ska inskaffa en lite present till Jennifer ;) Ska jag nog!

Usch va trött jag är nu.. kan ju vara medicinen.. men iof är ju alltid trött nu för tiden! men men.. var inne och kollade på Kvarnbackas hemsida innan.. Dom har tydligen fått lite nya hingstar, men en som jag bara ÄLSKAAAR!

Hringur Frá Fet

Asså kolla in honom, så fucking jävla underbar!


hringur.jpg



Och sen måste jag ju bara lägga in en bild på lilla Meitill <3 Jag säger som jag alltid sagt: Jag ska köpa honom när han är pensionär (alltså när han kanske är lite billiagre) Om han nu blir det ;) Hah!


meitill.jpg

Skriver mer sen när jag är hemkommen! Blir ju Let's Dance ikväll med ju :) MYS!

Puss Puss

BORING!

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Måste bli Gert, eftersom vi sitter i samma rum på jobbet!

3. Hur lång är du? 170

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck

5. Vem ringde du senast? Pappa

6. Vem ringde dig senast? Freja

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? det säger jag inte!

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Olika.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din pappa? I Lördags
11. Vilken ögonfärg har du? Blågråa

12. När vaknade du i dag? Ca 06.50

13. Vilken är din favoritjulsång? Tänd ett ljus och All I want for X-mas is you

14. Vilken är din favoritplats? Svårt

15. Vilken plats föredrar du minst? Lund

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På nått bra ställe :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kommer ej ihåg..

19. Hur stor är din säng? 160

20. Har du stationär eller bärbar dator? Ingen alls just nu.. men hoppas snart på en bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3

23. Hur många landskap har du bott i? 3

24. Vilka städer har du bott i? Åkersberga, Malmö, Hässleholm, Sösdala, Torshella

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor

26. Är du social? Jaarå!

27. Vilken är din favoritglass? Sandwisch

28. Vilken är din favoritefterrätt? Ingen aning

29. Tycker du om kinamat? Ja

30. Tycker du om kaffe? Ja

31. Vad dricker du till frukost? Oboý eller juice

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster

33. Kan du spela poker? Nej

34. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Ja

35. Kan du några andra språk än svenska? Norska och Engelska

36. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

37. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet

38. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder

39. Äger du dyrbara smycken? Nä..

40. Vilket är ditt favoritprogram på teven? Desperate Houswifes, House, Vad blir det för mat, Grey's Anatomy m.m.

41. Sover du med gosedjur? Nope, men har på sidan av sängen :)

42. Vad har du för ringsignal? Boy George- Karma Chameleon & när Jakob ringer Charles and Eddie- Would I lie to you baby

43. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

44. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En tidning

45. Kan du byta olja på bilen? Kan jag säkert

46. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nope

47. Läser du dagstidningen? Metro ibland

48. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3

49. När var du i kyrkan senast? I Maj
50. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Ingen aning, kommer inte ihåg sånt ;)


Jag måste bara säga..

ATT JAG ÄR VÄLDANS GLAAD NU!
För jag var precis inne hos Sofia och frågade om jag kunde ta ut 4 semesterdagar nu i Mars. Tänkte åka med pappa och grabbarna i bussen den 22a Mars, åker ju upp gratis då ju :) Och stanna till på Torsdagen efter! Och det GICK! Jag är skitglad! Har inte vart där uppe på typ 3 år! Och det blir fan snart asså :) redan om 17 dagar faktist, för att vara exakt :)

Så jag måste ringa och säga de till min far vid lunch, hoppas han blir glad :)






http://junix.se/

Long time no see..

Jo, jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivigt på VÄLDANS länge! Men jag har varken haft tid eller ork..
Har ju vart lite sjuk och så. Var ju inne på vårdcentralen i Klippan i Mån. Så fick jag en tid på Tis.. så dom kollade blodtrycket, stick i FINGRET (hatar det) Och EKG. Visade sig att jag hade lågt blodtryck och mitt hjärta slår för fort. Så jag har fått medecin nu som jag ska ta fram tills på Fre iaf då jag ska dit igen på morgonen.

Bull som faan! Men, men..

Träffade iaf pappa i helgen, det var trevligt :) Hoppas på att jag ska upp dit snart :)

Usch! Jobbigt att jobba idag.. man blir så himla van att vara hemma när man är hemma så länge, man blir lite bortskämt skulle jag vilja kalla det! Men nu är jag back to basic. Och tar nya tag.. Ska till Jakob efter jobbet och vara dr ikväll. Sen imorgon vet jag inte vad som händer. Får ju inte dricka så mycket nu heller, jag får! Men dock inte mycket tydligen.. Ska ju på kalas hos Jennifer på lör. Så får väl bara ta nått litet antar jag :(


Men meeen.. nu orkar jag inte skriva mer!

Hörs sen

Puss, puss




RSS 2.0