Ja, jag SKA!

Så.. är du nöjd nu Petra när jag skriver i min blogg? Heh! :)

Har inte haft en tanke på att skriva på läänge, men som sagt jag har sagt till er att det inte skulle bli så mycket skrivande på ett tag. har så mycket annat för mig.. bissy women ;) (felstavat?)
Sitter på jobbet just nu, tro det eller ej.. men Cornelia jobbar över idag. Ska jobba till 8 egentligen.. men då är jag inte hemma förns typ 10 så jag går lite tidigare typ fem i halv 8 eller nått.. eller så kanske jag tillochmed stannar till nästa buss som går 5 i 8.. då är jag faktist hemma tjugo över 9 typ.. inte så farligt endå. Mina små mattvävare är ju endå inte hemma förns vid 11-12. ;) hehe!

Har haft semester nu i 2 och en halv vecka som sagt.. krockade även förra lördagen.. fick ett jack i huvudet samt nacksmärtor som faan! Ligger bilder inne på min bdb om ni skulle vilja kolla..  den 18 Maj.
Meen life goes on! Har semester nu näst nästa vecka igen :) Ska bli nice, veckan innan midsommar.. vad händer på midsommar btw? Och snart flyttar Alicia hem till mig med :) Händer mycket just nu! Student nästa Torsdag med, Tommy tar ju studenten, den lilla fisen! Ska bli jättekul :)

Har inte hänt så värst mycket på sistone, var i Köpenhamn med Mocke, Jocke och André i Fredags, det var kul kul kul :) Tack för en trevlig kväll mina smågrisar! ♥

Meen.. nu har jag inte så mycket mer att skriva om, kanske skriver en rad imorgon om jag inte har så mycket annat för mig :)

Ha en bra kväll alla kottar :) Pusselipuss




Har du snott min bil, va har du snott den?

Jaha.. sitter hemma hos mamma nu.. har vart här sen i Ons. fast va i Höör hela helgen med Jennifer och Anrdé :) festade till det i Fredags ;) mycket nice.. blev lite för mycket bara, spydde lite blått. Men det är alltid nice, eller?
Hur som helst var vi hemma hos Matti ett gäng.. Sen bar det hem till André.

Lördagen var vi en sväng i Hörby sen på kvällen fick jag och Jennifer ta Andrés bil för han skulle skjussa lite folk :S Så vi va en sväng hos Marita, sen Hörby igen :P Phuu..

Stack hem till mamma igen igår. Har inte gjort så mycket idag.. släppt upp hästarna på betet.. solat lite, eller aa försökt iaf för det blåste ju som faan. Men mamma sa att det tydligen skulle bli varmare imorgon :) NICE! det tycker vi om.. man blir så jävla glad när det är sommar och solen skiner.. vill bara partaja heela tiden :)

Imorgon bär det av hem till Hässleholm.. ska nog sova där imorgon eller nått. Sen ska jag tillbaka till mamma igen på Ons, är tävling på kvällen så då måste man ju dit eftersom man ör musikansvarig :)

Men men.. har så jävla ont i halsen bara.. känner mig skit trött med.. hoppas bara jag inte har feber eller blir värre.. ORKA vara sjuk när man har semester :(

Men nu pallar jag inte skriva mer.. skriver kanske imorgon om jag orkar ;)


Pusspuss♥


     

Mjoo..

Jaha, nu har man semester i typ en och en halv vecka då :) Jätteskönt! Alla blir lika förvånade när jag säger att jag har det nu! Men det är ju fett skönt att vara hemma lite ju ;) och dessutom ska jag ju ha mer i sommar oxå..

Sitter hemma hos mamma just nu.. har vart duktig idag och ridigt både Torfi och Thór :) dom var mycket fina båda 2.
Tror det bär av till André imorgon.. får se om han vill hitta på ngt, Jennifer är väl med som vanligt med ;) Min lilla sessa ♥ Som tar hand om mig, hehe! Men det gör även Freja med.. är som en liten mamma för mig ibland ;) Me like! Hehe

Har inte så mycket mer just nu, Cecilia håller på göra om min blogg därav varför den ser ut som den gööör.. hoppas att hon blir klar med den ikväll :)

Skriver kanske sen igen! Pusselipuss



Memories



     
                      
                              

Blame it on me.. !

Jag känner att det ekar när jag kommer in här nu.. heh! Har vart mycket dålug på att uppdatera! Men har haft så mycket annat för mig så jag har varken haft tid eller lust att sitta vid en dator.

Har hänt en del tråkiga saker samt roliga! Det roliga är att jag verkligen har börjat leva mitt liv, - en femma på den! ;)
Ska kanske flytta från Hässleholm (förhoppningsvis) iaf :) Orkar inte med att bo själv längre! Får sån jävla ångest..

Har hänt en hel del på sistone, orkar dock inte skriva allt! Kommer nog inte vistas här så mycket.. orkar fan inte sitta vid datorn! Hehe..

Men, men ska försöka mitt bästa iaf ;)

Ha det fett pussochhej!





          

RSS 2.0