Sådär ja! Då låg man back igen då

Ett par dagar :p men men..

Idag har vart en bra dag :) Typ en stor del av skolan är ju i Amsterdam så vi är typ bara halva klassen kvar. Så har vi stilleben hela veckan.. MEN idag fick jag Emma och Therese följa med Allmän på en liten resa till Tykarps grottan samt till Hovdala slott :) Det avr faktist trevligt och jättekul hade vi! :) Har skrattat en hel del idag! Vi började med grottan, va lite läbbigt att vara så långt under marken och typ inget ljus, vi fick ta med oss lyktor ner.. dom har faktist spelat in lite filmer där nere med t.ex snapphanar och Ronja Rövardotter! Det är där nere Ronja och Birk träffades när dom inte fick träffas egentligen och där skalle Per hade all sin öl ;) Det va lite kul :) Sen bar det av mot Hovdala, såg inte så mycket ut för världen på utsidan men på insidan var det stort och fint :) Dom bjöd på lite för lite spökhistorier tycker jag :P

Har färgat håret idag med.. brunt under luggen och lite av håret under. Blev bra :)
Gjorde jättegod kyckling gryta idag med! MUMS!

Imorgon blir det väl stilleben hela dagen sen hem till mamma tror jag och klippa Alicia och rida lite :)

Nu kom min man hem så nu får det räcka för idag!


Natti natti ♥


Trött Lördag!

Har nyss kommit hem nästan från Hässleholm. Det var en trevlig dag :) Folk som kom fram och frågade saker och vi hade tur, för egentligen skulle vi ha stått ute.. meeen vi fick stå där inne istället :) Målade med flytande tusch nästan hela tide, skit kul material att måla med och det luktar gott :) Ritade med lite kol med.. men det gör man så ofta så körde mer på tuschen. Så fick vi varsin tröja WOW pennor och en väska! Lite ska man ju ha för besväret för tusan. Hah!

Nu sitter och och tar det lugnt, äter chips :) och kollar på Sveriges fulaste hem. Toppen :/
Andreas är iväg och fixar baslåda i bilen, ÄNTLIGEEEN! har en sketen vanlig sterio just nu och det låter som en påse nötter så det ska bli NICE, tydligen en jävla bas!

Nä nu ska jag kolla vidare, kanske sova en sväng!

Puss puss ♥



   


Inte hunnit..

Fy på mig men jag har inte hunnit blogga något! Skulle göra det i Ons.. men var hemma hos mamma då ganska länge så det blev sängen direkt när jag kom hem. Igår hade jag bara inte ork!

Meeen jag har fått en ny telefon :) Jätteglad är jag över den! En Sonny Ericsson tack gode gud för det! Så mitt nummer flyttas över på Ons.. så just nu har jag 2 telefoner.

Idag har jag vart i skolan, Emma jag och Therese har gjort plakat hela dagen tills imorgon. Imorgon är det nämligen Folkhögskolans dag i Hässleholm och Kristianstad. Så vi ska stå och måla lite och sånt. För det får vi lunch en bio biljett samt en "kompdag" som vi får ta ut när vi vill. Suveränt!

Jag kom och tänkte på en sak från det ena till det andra på en sak Emma sa igår när jag hade hämtat mig tele och ville pilla med den :) Men det ska man ju inte utan låta den ligga helst 24 timmar utan att man startar den första gången. Så sa hon: Men eftersom du redan har väntat så länge på telefonen kan du lika bra vänta lite till!
Men asså..       det är ju fel! Om man har väntat lääänge då förtjänar man väl inte att vänta ännu längre, eller? Ah jag tycker att det är feeeel! Hehe ;P

Ikväll ska jag och Andreas och Kim ner till hamnen i Hbg, får se hur det blir :) Orkar inte sitta hemma ensam iallafal. Hoppas han kommer hem snart ♥


Aja nu får det räcka för idag, ha en bra helg!

Puss puss ♥






Min nya skatt :)


You'r love is my drug

Sitter i soffan och kollar lite halvt på tv.. har nästan nyss käkat. Gjorde en liten blandning idag av det som fanns typ :) Makaroner med en röra på:
 
* Lök
* Grön
* Sparris
* Bacon
* Tomat
* Cremé fraich (fel stavar garanterat)
* Mjölk
* Sweet chilli
* Salt
* Peppar
* En liten skvätt creme bonjior (oxå felstavat uta helvete!) Det blev mycket gott!

Har vart i skolan idag, första dagen efter lovet. Var helt okej, böjar ju ett på Måndagar så det är nice ;)
Hade lite samling som vanligt sen fick vi kolla hur man spänner upp en duk så det blir typ som en canvas tavla.. ganska bra att veta och sjukt enkelt :) Sen fick vi knata ner i keramiken om man ville och se hur man glaserar.. oxå bra att veta har en del grejer som ligger där nere som man säkert kan fixa så det blir snyggt! :)


Ikväll är det tv kväll hela kvällen ;)

19.30- Halv åtta hos mig (Jag vet skittråkigt men jag älskar MAT!)
20.00 -Arn :)
21.00- Svenska Hollywoodfruar - Får inte missas!

Min man kommer inte hem förns sent ikväll, han jobbar över så jag får sitta och kolla för mig själv och sakna honom :( Men men det är väl någon som ska göra det med :)

Nej nu ska jag kolla vidare och kanske ta mig en tallrik mat till, blir alltid så sugen när man kollar på matprogram, hehe!


Puss puss ♥






Tillbaka till verkligheten

Nu är vi hemma igen efter en helg i Hyssna/Göteborg :) Det har vart trevligt, hälsat på Andreas mormor & morfar och igår kom jag ju på att Emma var i GBG. Vi tog en sväng in där så kom jag på det :) Ringde henne så vi träffades en sväng, det var ju trevligt :) Hehe!

Idag körde vi hem.. åkte en sväng till mamma medans Andreas hälsade på Kim. Jag red både Totte & Tórfi i hagen medans mamma mockade den :) Bra att dom fick röra på sig båda 2 + att jag fick motion :) Och sen cyklade jag och mamma en sväng med, var tvungen att leta reda på den försvunna bootsen som vi inte hittade denna gången heller.. den kostar sjuktmycket så jag hoppas vi hittar den någon gång :( Så jag jag har vart duktig idag med motionen!

Nu sitter jag och kollar på Whipeout, Andreas är iväg.  Han ska handla lite med och jag hoppas han köper med 2 cheesburgare till mig ♥

Nä nu ska jag fortsätta med annat!


Puss puss♥




Så trött..

Har precis sovit i typ en timme.. har inte kommit iväg en :( Hoppas på det snart.
Har inte precis så mycket att skriva idag, var med Cecilia i skolan hela dagen idag med! Gick bra. Hon hade syslöjd på morgonen.. hon höll på sy ett par joggingbrallor som jag tjatade mig till sen :) Har dom på mig nu, pallar inte åka bil i flera timmar i jeans :P

Tänkte kanske kolla på någon telefon nu när vi åker upp.. måste fan ha en ny. HATAR den jag har nu!
Sen så går mitt abonnemang endå ut nu den 20e så då kan man lika bra ta båda telefon och abonnemang samtidigt.

Annars vet jag inte vad helgen bjuder på, får "la" se ;)

Nä nu orkar jag inte skriva mer e skit sliten..


Puss Puss ♥






Tillbaka till skolbänken

Ja minsann! idag har jag vart med min "olydiga" syster i skolan.. Gick bra! :) Hon gjorden det hon skulle och lärarna värkade nöjda ialafall.

Har tvättat lite ikväll med samt damsugit, diskat lite och gjort potatis-sallad MUMS! Det är supergott att göra det själv :)
Ska snart hoppa in i duschen efter denna dag. Ska med henne imorgon med. Vet ej om jag är med hela dagen eftersom vi ska upp till Hyssna.. Så får se vad jag hinner.

Inte har jag hunnit rida denna veckan heller :( fast jag har lov! Känner mig dum men mamma sa faktist att jag inte skulle göra det.. meeen gör det endå. Dom bara står där och står i hagen. Men ska sätta igång mer nu.. ska snart tävla igen! Dock bara en träningstävling men det passar mig och Tórfi perfekt! Eftersom han är så oruttinerad :p
Bara bra att komma hemifrån och se "världen utanför" ;)

Nej nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen, sen spela lite My World..

Kanske lägger in en rad imorgon med får se.


Natti natti ♥



Cornelia ♥ Andreas






RSS 2.0