Kommer du ihåg hur det var förra sommar'n..

Kommer ni ihåg den? Joels bitar ;) Hehe.. (Helen, va tänker du på?) ^^
Shit vilket program asså.. herregud!

Sitter som på nålar just nu för Diva e hemma själv för att Tobbe e inne i Malmö med André.. har frågat om jag får gå tidigare så jag hoppas på det.. för hon löper med på kuppen!

Så vi får la se..


Skriver senare om jag kommer ihåg!

Puss Puss♥

Dagen då musiken dog

R.I.P.





















MICHAEL JACKSON

Jag är mållös, fattar det inte! Han har ju alltid funnits lixom, alla vet vem han är och hans musik lyssnas på jorden runt!
Det här är en svart dag, 25/6-09 ...

Åh! Det är inte sant.


You are not alone, for I'm here with you, don't you far away I'm here to stay, for you are not alone. ♥

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta iaf, och säkert i många andras med. Tack för allt! 10 år av underbar musik- det kommer fortsätta!




 

Michael Joseph Jackson 29/8- 1958 * 25/6-2009
R.I.P





Jag bara måste

Förlåt mitt begär..
















(Ta dig Alicia, han är min min min!)



Träsktroll.. ?

Blev jag kallad för på bilddagboken häromdagen :/ HAHA! Har fått meddelande av någon annonym typ 3 ggr som skriver att jag är så jävla ful och äcklig och allt vad det heter! Och senast för någon sag sen som sagt var jag ful som ett träsktroll! Asså det är bara för kul.. jag skrattar bara åt det! Hehe..



Igår hade jag lite besök på kvällen, Tobbe, Basti och Martina kom förbi, men Tobbe stack lika snabbt igen (hände en liten grej) Men Basti stannade kvar. Vi kollade lite rundor på datorn och lyssna på musik! Sen gick jag och la mig vid 1, för att Tobbe inte hade kommit en.. somnade typ halv 2 eller nått.. då stack även Basti!



Idag är jag mer död en levande typ, hade inte förvånat mig om jag sitter och dräglar utan att veta om det :/

Jennifer kommer hem till mig idag iaf, blir lite tattoo :) Får se om Anrdé och Tommie kommer med. Dom kom ju aldrig igår. (Ej förvånad) ^^



Imorgon blir det kiropraktikern iaf, ska bli intressant faktist! Se om det är något fel på mig eller inte :/ Hoppas dom inte knäcker något bara! Kommer fan inte vara människa efter det..  Sen ska jag sola och sen bär det av mot Norra Rörum för att bygga naglar hon Jennifer :)


Hörs!



Puss ♥





Så in i helvetes jävla läcker!

BTW!

Måste bara säga att jag har namnsdag idag :)

Sommar sommar sommar..

Fick något ryck nu helt plötsligt! Måste bara lägga ut lite sommarbilder :)

(Obs! Det är inte jag som har tagit bilderna!)























?

Tänkte inleda detta inlägg med att berätta att jag blev väldigt glad igår på jobbet :) Påväg till toaletten stannade jag och pratade med Thom som frågade mig om jag hade vart utomlands för jag såg så brun ut :D YES! Äntligen kanske jag oxå kan bli brun denna sommaren. (fast jag fuskar lite med brun utan sol med. vs. solarium) Heh! Men men..

Sen åkte jag till Höör, för tåget till Hässleholm var fett sent så jag tänkte jag åker dit och ser om det är någon som vill hålla mig sällskap ett tag! Så Tobbe kom.. sen körde vi till Hässleholm endå. Slapp gå där hehe! Nice.

Drack lite kaffe och fixade lite musik :) Sen kom André och Tommie åt lite och visade lite klipp från AC/DC på youtube som dom var och kollade på i Söndags.

Sen lämnade alla mig :( Lika tråkigt som vanligt och jag HATAR att sova själv! Måste ta i tu med det känner jag, men huur?

Från det ena till det andra så läste jag på mina hjärttabletter idag om vilka biverkningar man kan få! Asså dom är hel sjuka!

T.ex: Yrsel, hallucinationer, hjärtklappning, håravfall, psoriacis, diareé, förvärrad diabetes, mardrömmar, sömnlöshet, synstörningar, nervositet, illamående, andnöd, kalla händer och fötter, inflammation i ögats bindhinna?, myrkrypningar, onormala levervärden, förvirring, personlighetsförändringar, humörsvängningar, hörsel rubbningar, muskelsvaghet, fönstertittar-sjukan??? 
Och detta var bara en liten skala av alla biverkningarna!

Inte för att jag har känt av någon fönstertittar-sjuka eller något annat av dessa (tack gode gud) förutom yrseln men för helvete! Det är sjukt!

Jävligt fint väder idag iaf :) Man blir så glad! Men man blir lite virrig eftersom det är ljust så himla länge på kvällen! Man är ju fan inte trött! Nåväl..

Ikväll blir det tattoo, booring men iaf! Får se ad som mer händer.. inte ett skit antagligen!


Skriver nog sen igen innan dagen är slut :)

 Puss!





You'r Irreplaceble!

Storhelgen är över.. tråkigt, alltid trevligt att vara hemma! Var ute hos Mocke på midsommar med Alicia. Blev lite rajtan tajtan där ett tag, men det var mycket trevligt :) Tack för det!

Sen var helgen väldigt lugn. Kom hem igår och gick och handlade lite. Sen kom Jakob och hämtade Diva :( Han har ju inte haft henne på väldigt länge men det är skönt att hon får vara med honom.

Idag åker Alicia hem med :( inte kul att bli själv igen..

Tobbe och Basti var iaf och drack lite kaffe hos mig igårkväll ;) Det var trevligt!

Får se vad som händer idag då.. ingen hund ingen syster :(

Men men.. orkar inte skriva mer nu!

Puss o hej!






I wanna lay you down in a bed of roses

FATTAR DU VÄL? ........
Händer en del nu, lite jobbigt  blä, blä, bläää..

Midsommarafton imorgon, dricka, dricka, dricka typ..

Ska hem efter jobbet idag iaf. Inte göra så mycket.. Ledig imorgon iaf, fett skööönt! Ska hem till Mocke imorgon förmiddag :)


Har inte så mycket att skriva nu.. orka!

Hörs sen!

Puss och kram




Vilse

Är tillbaka i verkligheten nu (tror jag iaf) Efter massa semester, krockar, kärlek och massa annat! Fast jag inte riktigt nere på jorden en, när det gäller vissa saker iaf.
Men men.. ska hem till mig idag där Alicia och Diva väntar. Ska laga mat för jag har ju middagsgäster ikväll :) Tobbe och hans kompis! Ska bli fyllda paprikor med köttfärs ris, oliver och fetaost samt sallad till det! Kommer nog bli kanon :) Lätt att göra med.

Ska ut till Mocke på midsommar med Alicia :) Hoppas det blir en trevlig midsommar med fint väder.

Har faktist inte såå mycket att skriva, har säkert hänt en hel del sen jag skrev sist.. men jag har väl förtränkt hälften av det ;)

Blond och Sthlmare- vad förväntar ni er? :P

Nej, nu ska jag göra något annat.. men det kanske blir skrivande ikväll vilket jag inte tror men iaf! Annars skriver jag nog en rad imorgon :)


Hoppas min blogg blir klar snart, den ser ut som skit!

Puss på er! ♥





 



 
Me und Tobbe



 


RSS 2.0