Helsingborg

Andreas ringde innan idag och sa att han fått nycklarna nu till lägenheten! :) Så han va inne och smygtittade lite innan idag. Vi ska även dit ikväll så jag kan få se med :) Så snart bär det av mot Råå :)

Sen hoppas jag vi ska hem och bara tat lugnt! Laga lite kyckling och tzatsiki :) MUMS! och juag får ju äta blomkol till istället för något annat.. men det är gott det med.

Idag städade jag som sagt.. jobbit men det går snabbt här.. är inte så mycket grejer :P handlade lite med..

Har inte så jättemycket mer att skriva..

Ha en bra Fredagskväll!


:)

Idag är en bra dag käns det som, solen skiner och man vaknade i skaplig tid!
Håller på göra min frukost samtidigt som jag sitter här. Har börjat på LCHF :) EFTERSOM JAG FAN HAR GÅTT UPP HEL 6 KILO! Så tycker jag det passar! Mamma går på samma så det är rätt nice så man kan få lite hJÄLP :)

Min frulle består av:

2 Ägg
1 avokado med pepparrotsröra på


MUMS! Värsta lyxmaten får man äta ju.. fast det kommer ta emot när det kommer till potatis och mackor :( Men men mamma säger att man saknar faktist inte det :)

Idag ska jag handla lite, STÄDA, och rita för morgondagen :) blir 2 tattoos då! Sen ska vi till mamma på kvällen på våran årliga halloween-middag. Då måste man ju vara lite utklädd, vet ej vad jag ska ha på mig men det lutar5 åt mina nätstrumpbyxor och nått annat.. ska iaf ha mina nya skoooor som är så jävla snygga!

Lägger in en bild :)

Ankle boot



Ah! Dom e så snygga!

Nåväl fixade klart Jennifers tattuering igår den blev jättebra.
Sen åkte vi hem till mamma för att hänga med till framtid i HBG, enn loppis.. det sög och det var kallt.. sen bar det av till IKEA, jag och Jennifer höll på dö av hunger så vi åt istället för att gå runt ;) Korv med bröd eller ah jag får juu inte äta det så jag tog utan bröd. och en mjukglass :)
Sen hem och lagade mat, fiskpinnar, blomkol, massa majonäs och bea :)
sen kom min man som jag saknat så mycket efterson man sov hos Jennifer natten till igår :)

Sen hem och sova!


Skriver mer sen lite senare



Jennifers




Internetet har laggat!

Lite därför jag inte har kunnat blogga! Och sen hr jag väl bara inte haft lust heller.. Jag har mina perioder, ibland bloggar jag aktivt och ibland inte på flera mån.

Men men så äre! Ska snart till mamma.. ska rida lite och förhoppningsvis träffa Jennifer :) Det var ett tag sen nu.
Var ute hos mamma igår med, var ute heeela dagen. Hovslagaren kom och jag red och städade till kaninerna. Lagade maten och ja.. det var jobbit!

Har LOOOV denna veckan :) Det  är ju nice! Så imorgon ska jag förhoppningsvis bygga mina naglar :) svarta som jag hadde innan, så snyggt!

Nä.. nu ska jag sätta lite fart här.. ska försöka bättra mig och skriva ikväll igen..










RSS 2.0